OSMANİYE İL MEM ARGE

2017 SODES (SOSYAL DESTEK PROGRAMI) AÇILDI

2017 SODES (SOSYAL DESTEK PROGRAMI) AÇILDI

2017 SODES (SOSYAL DESTEK PROGRAMI) AÇILDI

2017 SODES (SOSYAL DESTEK PROGRAMI) AÇILDI

 

 

      Sosyal Destek Programı (SODES), Kalkınma Bakanlığı Koordinasyonunda Sosyal ihtiyaçların kısa sürede giderilmesini sağlamak üzere valiliklerin doğrudan sorumlu olduğu, projeye dayalı bir yapıda oluşturulmuş ve 2008 yılından itibaren uygulamaya konulan bir programdır.

   2017 yılında gerçekleştirilecek olan SODES uygulamalarında www.sodes.gov.tr ve www.osmaniyepkm.gov.tr adreslerinde ve Ek´te yer alan 2017 Yılı SODES Uygulama Usul ve Esasları ile ekleri esas alınacaktır. 

 Söz konusu hususlar çerçevesinde, SODES amaçlarına ve ilin ihtiyaçlarına en uygun nitelikteki proje tekliflerinin hazırlanmasını temin etmek üzere il düzeyinde gerekli koordinasyon ve yönlendirmeyi Valiliğimiz yapacaktır.

 2017 yılı kapsamında hazırlanacak SODES projeleri için başvuru ve değerlendirme süreçlerine yönelik tarihler belirlenmiştir. 

 Projelerin  SODES Bilgi Sistemi (SODES-­BİS) aracılığıyla ve yazılı olarak Valiliklere iletilmesi gereken son tarih:  16 Mart 2017´dir.

 SODES-­BİS söz konusu tarihler çerçevesinde düzenlendiğinden; ilan, başvuru ve değerlendirme süreçleri ile projelerin Bakanlığımıza iletilmesi aşamalarında söz konusu tarihlere riayet edilmesi önem arz etmektedir. 

 2017 Başvuruları ile ilgili Osmaniye İl merkezi ve ilçelerde bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Söz konusu bilgilendirme toplantıları için Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına resmi yazı ile toplantı tarih yer ve saati ile ilgili bilgi verilecektir.

 Önemle duyurulur.

 

http://osmaniyepkm.gov.tr/acik-cagri.php?id=98

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Adnan Menderes Mah. Vilayet Konağı Merkez/Osmaniye Türkiye ArGe Ofisi 2 Eyüp Sultan Mah. 5556. Sok. No15 Merkez/OSMANİYE - 0 328 826 17 83_84 / 0 328 825 39 30 (ArGe Ofisi_2)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.