OSMANİYE İL MEM ARGE

4008 TÜBİTAK Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programına Başvuru Yaptık

4008 TÜBİTAK Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programına Başvuru Yaptık

          4008 TÜBİTAK Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "Dijital Destek ile Engelleri Aşıyorum" isimli proje ile başvurumuzu yaptık. Proje Yürütücümüz Tosyalı Özel Eğitim Uygulama Okulu Md. Yrd. Özkan ALTIPARMAK tarafından öğrencilerde geliştirmeyi düşündüğümüz alanlarda çalışmalar planlandı. İl MEM Ar-Ge TÜBİTAK Temsilcisi Nail DAYANÇ danışmanlığında hazırlanan projemiz hibelendirilmesi durumunda utgunalanacaktır.

          15 Mart- 15 Haziran 2023 tarihleri arasında planlanan projemizde; yardımcı teknolojik cihazlar ile donatılmış 4 atölye bulunmaktadır. Proje ekibinde, 8 özel eğitim öğretmeni ve 2 rehber öğretmen, yürütücü ve 1 danışman öğretmen yer almaktadır.

          Özel gereksinimli bireylere yönelik bilimsel temelli, yenilikçi eğitim uygulamalarının yer aldığı projemizde veli bilgilendirmeleri ve eğitim uygulamaları ile tamamlanacaktır. Projemiz TÜBİTAK tarafından hibelendirilmesi durumunda uygulanacaktır.

01-07-2022

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Adnan Menderes Mah. Vilayet Konağı Merkez/Osmaniye Türkiye ArGe Ofisi 2 Eyüp Sultan Mah. 5556. Sok. No15 Merkez/OSMANİYE - 0 328 826 17 83_84 / 0 328 825 39 30 (ArGe Ofisi_2)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.